Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.11.23

Volt egyszer egy polgármester választás ... és itt van igazán vége a történetnek!

Jasmine itt még azt mutatja: győzni fogunk!  (persze, nem ezt mutatta, csak akár ezt a címet is adhatnánk a képnek)

1.jpg

.

 

 

... de bármi lesz is, a szavazás végeredménye a legfontosabb, és legjobb  dolog az életemben, hogy ti vagytok! - írtam mindezt pár hónappal ezelőtt az unokáim képe alá.

 

 Az, hogy az unokáim és a gyermekeim a legfontosabb jók az életemben az semmit sem változott, viszont a "győzelem" … na, az nem jött el.

Hál' Istennek! Mondom most már felszabadultan.

Más vélemény szerint, ezzel az „eredménnyel” a Jóisten védett meg saját magamtól! (és ezen kijelentés igazságtartalmát hosszan tudnám is bizonyítani.)

Mert az, hogy végül is (sok hezitálás után) de elindultam a polgármester választáson, (ez mostanra teljesen világos) egy rossz döntés volt. 

Lehetne itt hosszan elemezni, mi okozta ezt a kudarcot. Mert lássuk be, végül is az volt. Azt gondoltam még van legalább öt évnyi energia bennem, amit arra tudok fordítani, hogy ismét elinduljon a falu egy felfelé ívelő pályán. Viszont nem gondoltam ezt elég erősen, ezért nem is tettem meg érte mindent amit meg kellett volna tenni...

"Igazából senki nem tud az utamba állni, csak saját magam." - mondja egy régi bölcselet... és így is történt...

 Amikor most ideültem a gép elé, még úgy gondoltam, hogy most jól kielemzem a történteket: mit kellett volna másként csinálnom, miért döntött így az emberek nagyobb többsége, ahogy döntött, meg ilyesmik…, és ezzel zárom le végleg ezt az egész „polgármesteresdit”.

De ahogy itt jönnek elő az események: az emberek viselkedése, a saját passzivitásom, a bennem levő folyamatos ellenérzések, egyre inkább az erősödik bennem, hogy nem kell ide semmilyen elemzés már, sokkal egyszerűbben is le lehet zárni:

A Lázi emberek erre a döntésre voltak képesek, én pedig (mivel szinte alig tettem érte) nem is akartam ezt az egészet igazán.

Így aztán:

Köszönöm mindazoknak, akik bennem bíztak, és minden jót kívánok az összes többi lázi embernek is!

és itt van vége a történetnek!

avagy:

and here's the end of the story!   (mert így is olyan jól hangzik J )

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.