Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.11.15

Üzemzavar, vagy rendszerhiba?

Egy mai gondolat:

Finnországról nem tudta hol van, úgy hitte, még mindig Oroszország része, Venezueláról tényleg azt gondolta, hogy az Egyesült Államokhoz tartozik, és képes volt magától a brit miniszterelnöktől megkérdezni tárgyalások közben, hogy az Egyesült Királyságnak van-e atombombája…  Nyilatkozta a napokban az egyik (már csak Bp. körzetében sugárzó, és ezt a frekvenciát is hamarosan elvesztő, felénk csak az interneten hallgatható) magyar rádióadónak Donald Trumpról, az elnök egykori nemzetbiztonsági tanácsadója John Bolton. 

"2018 áprilisában kezdtem vele dolgozni, és végig bíztam abban, hogy felnő a feladatához. Hogy megérti, mit jelent az elnöki felelősség, mint ahogy megtörtént ez az amerikai történelemben minden más elnökkel is. Borzasztóan csalódott voltam, amikor rájöttem, képtelen felfogni a munka komolyságát, és átlátni azt, mitől lehetne jó elnökünk.”

Bolton szerint Trump nem értette meg a kínai és az orosz fenyegetés súlyát, sem pedig Észak-Koreáét… és ez az ember volt a mi (jó, nem a „mi” sokkal inkább az „ő”) A terve!

B terv? Ja, az nem volt.

Pedig - tetszik, vagy nem - most sürgősen szükségünk lesz egy C-tervre is.  

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.