Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.11.08

A nagyi.hu honlap látogatók 6 pontja

Mert tudod;

1. Ha nem tetszik a stílusom, ne olvasgass!

2. Elég nagy (tapasztalt, művelt, öreg stb.) vagyok már ahhoz, hogy eldöntsem miről írok, és milyen stílusban, nincs szükségem a tanácsodra! Egyébként is az 1. pont érvényes.

3. Ha írni akarsz – olyan stílusban, ahogy az szerinted megfelelő – itt a határtalan lehetőség, csinálj magadnak egy honlapot és írj, ahogy kedved tartja! Az enyémre változatlanul az 1. számú pont vonatkozik.

3. A saját keserveidért nem én (vagy bárki más, aki nem Te vagy) vagyok a felelős, hanem Te saját magad, úgyhogy ezen dolgozz inkább, mint a másik ember kioktatásán! Egyébként megkérlek az 1. pontban írtakat tartsd tiszteletben.

4. Ha, nem jó a munkád, vagy bármi az életedben, egyedül és magányosan élsz, arról legnagyobb részt Te magad tehetsz, úgyhogy teljesen értelmetlen gyűlölet fröcsögés helyett arra fordítsd a késő esti energiáidat, hogy ezen változtass!   Különben is az 1. pont érvényes.

5. Mindenkinek a saját unokája (gyereke, virága, kertje akármije…) a legszebb, ha ennek ellenére veszi a fáradtságot és megdicséri „valamidet,” annak örülj inkább, minthogy visszavicsorogsz rá. De kísértésbe sem esel, ha az 1. pontot tartod szem előtt.

6. Tehát, összefoglalva: Ha nem tetszik a stílusom, ne olvasgass! Sokkal inkább menj és örülj a minket körülvevő ilyen csodálatos dolgoknak, mint pl. amiket én itt a közelünkben Ravazdon ma fotóztam. (ami nekem ugyan ma a munkám része volt, de én valahogy egyáltalán nem is éreztem annak.) 

 

A mappában található képek előnézete Ősz